Prijave za #ZGF2017 su otvorene!

Prijave za Međunarodno gitarističko natjecanje na 3. Zagreb Guitar Festivalu su otvorene. Festival se održava u prekrasnom gradu Zagrebu, a već u tri godine postojanja  nametnuo se kao jedan od značajnijih festivala takve vrste u regiji. Gitaristi iz cijelog svijeta, ljubitelji dobre glazbe i gitare, studenti, učenici i profesori gitare okupit će se u srcu Hrvatske da prošire ljubav i strast prema tom divnom instrumentu.

Natjecanje će se održati u devet kategorija određenim po starosti natjecatelja u disciplinama solo gitara i komorna glazba. Kliknite ovdje da vidite sve kategorije i kotizacije za natjecanje.

Kroz cijeli festival sudionici će imati mogućnost sudjelovati u izuzetnom spektru kvalitetnih masterclassova, radionica, predavanja, sjajnih večernjih koncerata te posjetiti izložbu  gitare i gitarske opreme.

Svaki natjecatelj ima priliku sudjelovati i nastupiti sa ZGF orkestrom gitara & ZGF jazz orkestrom te posjetiti sve ZGF Young Stars koncerte. Pobjednik svake kategorije primit će vrijedne nagrade:

SOLO KATEGORIJA (bez ograničenja u godinama): 2500 EU, majstorska gitara, koncertna turneja po HR obali, snimanje CD-a, nagrada sponzora, diploma i dr.

ROĐENI 1998. I MLAĐI: 200 EU,, diploma, nagrada sponzora.

ROĐENI 2000. I MLAĐI: 150 EU, diploma, nagrada sponzora.

ROĐENI 2002. I MLAĐI: 100 EU, diploma, nagrada sponzora.

ROĐENI 2004 I MLAĐI: 80 EU, diploma, nagrada sponzora.

ROĐENI 2006 I MLAĐI: 60 EU, diploma, nagrada sponzora.

Prijavi se ovdje.

© Zagreb Guitar Festival 2017 · All Rights Reserved · Web by MR