U sklopu projekta “Glazba: ogledalo osjećaja”, mladi bend Ad Hoc održao je koncert u domu za starije Park ovoga petka. Jednosatna svirka i izvođenje dobro poznatih domaćih uspješnica poslužila je kao pravi međugeneracijski događaj u kojemu su štićenici doma mogli uživati.

Cilj tog koncerta je bio postići da se slušatelji što više opuste te da otvore svoje srce jer glazba nije samo svijet čarobnih zvukova i ona nije okrenuta samo sluhu, nego i srcu osobe koja ju sluša. Sudeći po reakcijama publike koja je bila izuzetno aktivna, te je zajedno pjevala s izvođačima, čini se da smo u tome i uspjeli. Ako vas zanima kako je sve to izgledalo (i zvučalo), možete pogledati snimku koncerta OVDJE.

Koncert je samo prvi od ukupno tri dijela spomenutog projekta, na kojem radimo zajedno s udrugom Zdravi i lijepi. Fotografije s koncerta koristit će se u nadolazećoj izložbi, uz fotografije koje pristignu u sklopu fotonatječaja.

Još je ostalo točno tjedan dana do zatvaranja fotonatječaja u kojoj deset autora najboljih fotografija mogu osvojiti nagrade, stoga provjerite detalje ovdje, kao i pravilnik ovdje i uključite se!